A stressz
A kezelés eszköze
A stresszoldás
Oldásra ajánlott élettémák
Hány oldás hoz változást ?
A stresszoldás

A korrekciók stressz oldási technikák. Ezek segítenek Önnek megszabadulni a negatív érzelmi töltéstől mely a múltban történt eseményekhez "tapad". Céljuk és feladatuk, hogy  a negatív stresszt a lehető leggyengédebb módon távolítsuk el az elméből és a testből. A kialakult negatív érzelmek által okozott blokkokat az oldás során, korrekciókkal oldom. Tehát, az energia-egyensúly helyreállítására, a rendelkezésére álló One Brain kineziológia korrekciós készletből választom ki az Ön számára az éppen megfelelőt izomtesztelés segítségével. Ezek a korrekciók hatékonyan és eredményesen működnek, gyors változásokat hoznak, mégis gyengédek és fájdalommentesek. A kineziológiai érzelmi stressz oldás egyik nagy előnye, hogy a test „megmondja”, hogy a jelen problémája, a múlt mely fájdalmas tapasztalatát aktiválja Önben. Ennek feloldásával az „egykori érzelmi nyomás” így már nem akadályozza abban, hogy képes legyen megfelelő döntésre jutni és avval összhangban cselekedni.

A korrekció lehet például valamilyen kisebb-nagyobb mozgás gyakorlat/sorozat, vizualizáció, belső vezetéses meditáció, akupresszúrás pont érintése, színek, esszenciák alkalmazása. Az alkalmazott korrekciók hatékonyak, és eredményesen működnek. Gyors változásokat hoznak, mégis gyengédek és fájdalommentesek!

Miután feloldódtak a blokkok, már könnyűvé válik átlátnia a múlt mintázatát, és így már könnyedén hoz új választást az ügyében, ami elvezeti ahhoz a megváltozott viselkedéshez, amit megnyugtatónak érez az eddig problémás helyzetben.


KineziológiaAkupresszúraCsakratisztításMasszázsokMeditációs klubProgramokElérhetőségem